Construeix el teu embut de vendes d’Instagram: Pas a pas

Construeix el teu embut de vendes d'Instagram

Instagram s’ha convertit en una plataforma poderosa perquè les empreses mostrin els seus productes o serveis i impulsin les vendes.  Per convertir efectivament els seguidors d’Instagram en clients de pagament, has de crear un embut de vendes ben definit.

En aquest article, et guiarem a través d’un enfocament pas a pas per construir el teu embut de vendes d’Instagram i maximitzar el teu potencial de generació d’ingressos.

Construeix el teu embut de vendes d’Instagram: Pas a pas

Un embut de vendes d’Instagram és un procés pas a pas que guia els clients potencials des del seu coneixement inicial de la teva marca a Instagram fins que finalment fan una compra.

Desglossa el viatge del client en diferents etapes, generalment anomenades atracció, consideració i conversió.


1:
 Atracció

 • Defineix el teu públic objectiu:  defineix clarament la demografia, els interessos, els punts febles i les aspiracions del teu públic objectiu.
 • Crea un perfil d’Instagram convincent:  optimitza el teu perfil amb una imatge de perfil reconeixible, una biografia atractiva i un enllaç al teu lloc web o pàgina de destinació.
 • Desenvolupa una estratègia de contingut atractiva: elabora publicacions visualment atractives i comparteix contingut generat per l’usuari. Sobretot proporciona informació valuosa o d’entreteniment que ressoni amb el teu públic objectiu.
 • Fes servir hashtags estratègicament: investiga i utilitza hashtags rellevants per augmentar la visibilitat de les teves publicacions.

Contingut relacionat: Com utilitzar els hashtags d’Instagram per al teu negoci

 • Fomenta la participació dels usuaris:  respon als comentaris, fes preguntes i fes concursos o campanyes interactives per crear una comunitat.

2: Consideració

 • Dirigeix ​​el trànsit a les pàgines de destinació:  inclou crides a l’acció convincents a les teves publicacions i històries, dirigint els seguidors a pàgines de destinació dedicades.
 • Captura clients potencials amb lead magnets: crea lead magnets que brindin valor al teu públic objectiu. En fer-ho, requeriràs que els usuaris proporcionin les adreces de correu electrònic o informació de contacte per accedir al contingut.
 • Fomenta clients potencials amb màrqueting per correu electrònic: utilitza campanyes de màrqueting per correu electrònic per oferir contingut personalitzat, recomanacions de productes i ofertes exclusives per fomentar clients potencials i generar confiança.
 • Implementa anuncis de retargeting:  configura anuncis de retargeting a Instagram i Facebook per tornar a atraure els usuaris que han mostrat interès a la teva marca o productes. Per exemple, crea una audiència personalitzada amb els visitants dels darrers 30 dies i seguidors compromesos d’Instagram i Facebook.

3: Conversió

 • Crea pàgines de destinació orientades a la conversió:  dissenya pàgines de destinació específicament per convertir el trànsit d’Instagram en clients potencials o clients, oferint descomptes exclusius, recursos gratuïts o promocions per temps limitat.
 • Fomenta les conversions: utilitza redacció persuasiva i elements visuals convincents a les pàgines de destinació per incentivar les conversions.
 • Simplifica el procés de conversió:  fes que el procés de conversió sigui tan fàcil com sigui possible amb instruccions clares i camps de formulari mínims. Fes servir Manychat  per automatitzar converses interactives
 • Implementa el seguiment de conversions:  configura el seguiment de conversions per mesurar l’eficàcia del teu embut de vendes d’Instagram i optimitzar campanyes futures. Instal·la el Píxel de Facebook al teu lloc web per fer un seguiment de les conversions i optimitza futures campanyes.

Al llarg de tot l’embut,  és essencial monitorar, analitzar i optimitzar el teu embut de vendes d’Instagram en funció de les mètriques clau. Parlem de mètriques com taxes de participació, taxes de clics, taxes de conversió i valor de per vida del client. Utilitza les proves A/B per experimentar amb diferents estratègies i refina el teu enfocament per maximitzar els resultats a cada etapa de l’embut.

Conclusió

Crear un embut de vendes d’Instagram efectiu requereix un enfocament estratègic que se centri a comprendre el teu públic objectiu, crear contingut atractiu, dirigir el trànsit a pàgines de destinació dedicades, capturar clients potencials, nodrir-los a través del màrqueting per correu electrònic i aprofitar anuncis de retargeting.

Segueix aquest enfocament pas a pas i supervisa i optimitza contínuament els vostres esforços. D’aquesta manera, pots crear un embut de vendes d’Instagram amb èxit que generi conversions, augmenti la base de clients i augmenti els ingressos.

Experimentar i brindar valor a la teva audiència és clau per desbloquejar tot el potencial d’Instagram com a plataforma generadora de vendes.