• Anna Sala
  5
  Creativisocial és la millor web per iniciar-te en el món digital. L'experiència ha estat fantàstica. Ara haig de seguir fent totes les accions que l'estratègia em diu amb la confiança de que si em perdo, puc comptar amb vosaltres. Gràcies Creativisocial! I fins aviat 🙂
  Anna Sala
  Startup
 • Zaira Martí
  5
  Tot i que portem les xarxes socials nosaltres mateixos, ho hem estat fent sense cap pla ni objectius ni res. Sentia que necessitavem una direcció, un pla, una estratègia en la qual poder treballar-hi. Creativisocial ens ha ajudat molt! El fet de que et puguin solucionar els dubtes durant tres mesos és una ganga. Molt agraïts.
  Zaira Martí
  Directora
 • Llorenç Martínez
  5
  Tinc 62 anys, per la qual cosa no he nascut amb un ordinador al meu bressol... Va ser una magnífica experiència guiada per a algú que acaba d'emprendre un negoci i no entèn res de xarxes socials. Gràcies per la vostra paciència.
  Llorenç Martínez
  Coach
 • Javier M.
  5
  Vaig tenir una experiència tan positiva treballant amb Creativisocial. Aquesta va ser la meva primera vegada que vaig utilitzar el seu servei. M’han ajudat durant tot el procés. Estic molt satisfet !!! La despesa paga la pena per l'excel·lent servei que proporcionen i la tranquil·litat que s'obté. El fet de ser empresari "primerizo" i treballar per a mi mateix, es necessita molta ajuda. Permet menys estrès i més productivitat. Continuaré treballant amb Creativisocial i HO RECOMANO MOLT a qualsevol.
  Javier M.
  Empresari
 • David Tenorio
  5
  El procés va ser senzill i les poques preguntes que em quedaven me les va respondre ràpidament el representant del xat. També vaig rebre la meva estratègia abans de la data promesa, que va suposar un plus addicional. Recomanaria Creativisocial a qualsevol empresa, especialment a una startup.
  David Tenorio
  Startup
 • Karen Palomino
  5
  L’estratègia és fàcil d’utilitzar, més barata que la resta i servei ràpid d’una empresa de confiança. Gràcies!
  Karen Palomino
  Propietària Comerç
 • Carla Brooks
  5
  L'estratègia que m'ha lliurat Creativisocial ha estat una ajuda fantàstica. El procés ha sigut fàcil, senzill i ràpid. Ho recomanaria a altres.
  Carla Brooks
  Emprenedora