Les millors eines per a crear llibres electrònics

Les millors eines per a crear llibres electrònics

Escriure ebooks pot ser una gran manera d’impulsar la teva marca, proporcionar valor a la teva comunitat, captar clients potencials i fins i tot guanyar alguns diners.

Què és un ebook?

Un llibre electrònic, també conegut com e-book, és una publicació d’un llibre disponible en format digital, que consisteix en text, imatges, o tots dos, llegibles en dispositius electrònics.

Hi ha diferents formats de llibres electrònics: PDF, MOBI, EPUB, iBook … Familiaritza’t amb ells i tria el que més et convingui.

Plugin de WordPress per crear un llibre digital

Beacon.- t’ajuda a crear lead magnets professionals, publicar aquests lead magnets a la teva web i convertir més trànsit a leads.

Softwares de creació d’ebooks:

  1. Kitaboo – Una plataforma de publicació digital basada en el núvol per crear, publicar i lliurar de forma segura llibres electrònics interactius millorats amb multimèdia.
  2. Flipbuilder.- Un creador de llibres electrònics que converteix PDF en llibres electrònics rics en mitjans de comunicació amb un estil flipbook
  3. Blurb.– Un software de publicació de llibres electrònics capaç d’ajudar en tot el procés de publicació i distribució
  4. Pressbooks.– Ofereix una solució de publicació electrònica a institucions educatives, autors i autoeditors
  5. Visme. -Permet als usuaris descarregar el llibre electrònic com PDF i compartir-ho o vendre-ho en línia
  6. Sigil.– Aplicació de codi obert per a la creació de llibres electrònics

Eines de disseny de PDF:

Si vas a crear un llibre digital que s’assembli més a un informe o a un llibre blanc, pots crear un PDF amb:

1.Adobe Acrobat.-

Adobe Acrobat és una família de software d’aplicació i serveis web per veure, crear, manipular, imprimir i gestionar arxius en format de document portàtil.

2. Microsoft PowerPoint.-

Microsoft PowerPoint et permet crear presentacions netes i presentacions complexes i t’ofereix un potent creador de presentacions.

3. Google Slides.-

Google Slides és un programa de presentacions que forma part de l’paquet d’editors de Google Docs, gratuït i basat en la web, que ofereix Google.

4. Keynote.-

Keynote és un programa de presentacions d’Apple que encaixa bé en l’ecosistema d’Apple. També ve amb grans plantilles, gràfics i formes per ajudar a il·lustrar el seu punt.

5. Canva.-

Canva és una eina de disseny i publicació en línia amb la missió de capacitar a tots per dissenyar qualsevol cosa i publicar en qualsevol lloc.

6. Designrr.-

Designrr transforma els posts del teu Bloc, Podcasts, Videos i PDFs en eBooks, Show Notes, Flipbooks dinàmics, Transcripcions, PDFs i pàgines web.

Be Creative | Be Social