Les millors eines d’IA per a podcasters

Les millors eines d'IA per a podcasters

El podcasting s’ha fet cada cop més popular en els darrers anys. I s’ha fet perquè ofereix una combinació única d’accessibilitat, varietat, flexibilitat, connexió personal, autenticitat i avenços tecnològics difícils de trobar en altres mitjans de comunicació. En aquest post, compartirem les millors eines d’IA per a podcasters.

Contingut relacionat: Com iniciar un podcast

Les millors eines d’IA per a podcasters

El podcasting és un mitjà en ràpid creixement i molt participatiu, amb una àmplia gamma de temes i una audiència nombrosa i creixent. A l’era de la IA, han aparegut moltes eines que ajuden els podcasters a produir i comercialitzar els seus podcasts.

Aquestes són algunes eines de IA que els podcasters poden utilitzar per a diferents fins:

1. Eines d’intel·ligència artificial per a guionistes

 1. Jasper: Una plataforma d’escriptura amb intel·ligència artificial especialment bona per generar textos de màrqueting. Però també és útil per escriure guions i preguntes d’entrevistes.
 2. Plotagon: Una eina de creació de guions basada en intel·ligència artificial que permet als usuaris crear vídeos animats a partir dels guions.
 3. HyperWrite: És una extensió de Chrome que actua com a assistent d’escriptura basat en intel·ligència artificial. Pot donar-te suggeriments.
 4. Boo: Boo és un assistent d’escriptura d’IA que s’enorgulleix de la interfície senzilla i lliure de distraccions. Un assistent d’IA a l’estil ChatGPT, autocompletat intel·ligent per a suggeriments d’escriptura i plantilles.
 5. Lex: És Google Docs amb IA. Un assistent d’IA que us ajudarà a tenir idees per als vostres escrits.
 6. Sudowrite: Pot ajudar a escriure descripcions vívides, ajustar el ritme de la història. I fins i tot generar un primer esborrany basat en un concepte que li donis.

2. Eines d’IA per a entrevistes

 1. Zencastr: Una eina d’enregistrament remot que inclou una funció basada en IA anomenada Soundboard, que permet als usuaris afegir efectes de so i música als seus enregistraments en temps real.
 2. SquadCast: Una eina d’enregistrament remot que inclou una funció d’intel·ligència artificial anomenada «Anivellació automàtica», que ajusta automàticament els nivells d’àudio per garantir que tots els participants en un enregistrament tinguin una qualitat d’àudio similar.
 3. Descript: Una eina d’edició d’àudio i vídeo amb IA. També inclou una funció anomenada «Overdub», que permet als usuaris crear un doblatge digital de la teva pròpia veu. Això pot ser especialment útil per als entrevistadors que necessiten inserir aclariments o comentaris a les teves entrevistes sense haver de gravar nou àudio.

3. Eines d’edició d’àudio amb IA

 1. Auphonic: Una eina de processament d’àudio basada en intel·ligència artificial que optimitza automàticament els fitxers d’àudio quant a volum, reducció de soroll i equalització.
 2. Descript: Descript és un editor basat en IA que transcriu automàticament els teus enregistraments dàudio i vídeo. Utilitza IA per eliminar el soroll de fons i millorar la qualitat de l’enregistrament.
 3. Podcastle: Una gravadora al núvol i un editor basat en intel·ligència artificial que et permet gravar una entrevista a distància, editar-la i barrejar-ho tot en una sola aplicació.
 4. Resound: Un editor d’àudio basat en intel·ligència artificial que detecta automàticament paraules de farciment com um i uh i les elimina de l’enregistrament.
 5. Adobe Audition: Un programari dedició d’àudio que inclou una funció basada en IA anomenada «Auto-Ducking», que baixa automàticament la música de fons o altres sons quan algú està parlant.
 6. Izotope RX: Una eina de reparació i millora d’àudio que utilitza IA per eliminar sorolls, espetecs i altres sons no desitjats dels enregistraments d’àudio.
 7. Listnr: Veus d’IA. Enganxa un text al convertidor de text a veu i l’aplicació el convertirà en una de les seves 600 veus en qüestió de segons.

4. Eines de transcripció amb IA

 1. Trint: Una eina de transcripció basada en intel·ligència artificial que ofereix una àmplia gamma de funcions, inclosa la possibilitat d’afegir subtítols als vídeos.
 2. Sonix: Un editor integrat al navegador que et permet cercar, reproduir, editar i compartir les teves transcripcions. Traducció automàtica de transcripcions a més de 38 idiomes.
 3. SpeechText.AI: La IA reconeix paraules específiques d’un domini segons el sector concret.
 4. Descript: Transcripció automàtica.
 5. Rev: Un servei de transcripció que utilitza tant IA com a transcriptors humans per garantir la precisió.
 6. Otter.ai: Una eina de transcripció basada en IA que pot transcriure enregistraments d’àudio i vídeo en temps real, i també ofereix la possibilitat de cercar i organitzar les transcripcions per paraules clau.

5. Eines de màrqueting d’IA

 1. Audioburst: Una plataforma de creació i distribució de continguts impulsada per IA que ajuda els podcasters a promocionar els seus continguts i arribar a noves audiències mitjançant la creació de clips d’àudio breus a partir d’episodis més llargs, que es poden compartir a les xarxes socials o altres plataformes .
 2. Headliner: Una eina basada en IA que ajuda els podcasters a crear i compartir audiogrames, que són breus clips d’àudio que es poden compartir a les xarxes socials.
 3. Podcorn: Una plataforma que connecta els podcasters amb els anunciants, utilitzant la IA per aparellar podcasts amb marques i campanyes rellevants.
 4. Podcastmarketing.ai: Eina basada en IA que genera qualsevol contingut escrit que necessitis per publicar i comercialitzar el teu podcast.
 5. Listener.fm: Una eina d’IA per a notes de podcast.
 6. Podium: Genera notes de programa sorprenentment llegibles.

Conclusió

L’ús d’eines d’IA per a podcasting pot ajudar a millorar el procés de producció, augmentar la participació i, en última instància, conduir un podcast més exitós.

Triar l’eina d’IA adequada per a podcasting dependrà de diversos factors, com les teves necessitats específiques i el teu pressupost. Si et prens el temps necessari per investigar i comparar diferents eines, i les prova abans de comprar-les, podràs trobar les eines de IA adequades que t’ajudin a millorar el teu procés de producció de podcasts.