Les 10 millors apps per crear històries creatives a Instagram

Les 10 millors apps per crear històries creatives a Instagram

Amb les Històries d’Instagram, les empreses poden atreure als seus seguidors amb contingut dinàmic de productes i marques.

Donant una sèrie de formes genials per portar les teves Històries al següent nivell, ara hi ha un munt d’aplicacions d’Històries que poden personalitzar el teu contingut i fer que els teus seguidors tornin a per més.

Aquí tens una llista d’apps per crear Històries d’Instagram creatives:

1. Over

Over és una app de creació de marca per crear contingut digital. Comença des de zero o tria una plantilla per Instagram Stories, cartells, posts de Facebook, anuncis, fullets i molt més. Afegeix text i selecciona fotos, vídeos, colors, fonts i gràfics.

App: Over

2. HypeType

HypeType és una eina per a amplificar els teus Stories amb tipografia de moviment dissenyada i estilitzada automàticament. Fílma’l o fes snap. Afegeix text o treu cites automàticament. Aplica filtres de text animats, afegeix música i ajusta el temps.

App: HypeType

3. Patternator

Al treure elements clau de les teves fotos, com un logotip, un emoji o un adhesiu de la marca, pots crear imatges divertides a l’estil GIF que cridaran l’atenció dels teus espectadors d’Instagram Stories a l’instant.

App: Patternator

4. Canva

Per a les Històries d’Instagram, hi ha un munt de plantilles llistes per triar, i pots personalitzar el teu plantilla amb milions d’opcions de fons, 130 fonts diferents i tones de gràfics per crear plantilles “on-brand” per al teu negoci.

App: Canva

5. Storyluxe

Aquesta aplicació està repleta d’una gran varietat de plantilles dinàmiques per històries d’Instagram, incloent les plantilles de polaroid i pel·lícula instantània, neó, floral i moltes més. És coneguda per tenir les plantilles més actuals i creatives que existeixen.

App: Storyluxe

6. Tezza

Quan es tracta d’ajustos preestablerts, l’aplicació Tezza té alguns dels millors que hi ha, a més d’un conjunt d’eines d’edició simplificades que fan que sigui fàcil donar vida als teus publicacions d’Instagram Stories.

App: Tezza

7. Unfold

Unfold és una app per crear històries atractives utilitzant plantilles atractives. L’app inclou 25 plantilles gratuïtes i 75 premium. Utilitza fotos o vídeos per explicar una història. No requereix subscripció.

App: Unfold

8. ImgPlay

ImgPlay et permet crear un clip curt o una animació convertint vídeos i fotos en directe en format gif. Té sofisticades capacitats d’edició de vídeo i pots ajustar la velocitat, aplicar filtres i crear fàcilment vídeos en bucle.

App: ImgPlay

9. Mojo

Mojo compta amb centenars de plantilles animades per a qualsevol tipus de contingut que vagis a publicar. A més, les plantilles de Mojo són totalment personalitzables, per la qual cosa és molt fàcil retallar, tallar, afegir efectes, títols, animacions, canviar la velocitat, els colors i molt més.

App: Mojo

10. Placeit

També és increïblement fàcil d’usar: tot el que has de fer és triar una maqueta per editar-la, afegir-teu propi gir i després descarregar-la. El que més ens agrada d’aquest programa és la gran quantitat de categories en què s’enquadra cada plantilla perquè puguis trobar ràpidament el teu estil.

App: Placeit

Be Creative | Be Social