Els 15 millors llibres per a emprenedors que inicien un negoci al 2022

Els 15 millors llibres per a emprenedors que inicien un negoci al 2022

Els emprenedors són creatius, exitosos, treballadors, resistents, apassionats, flexibles i tenen un fort sentit de si mateixos.

Una raó per la qual ho són és perquè els emprenedors no deixen d’aprendre. Som aprenents de per vida.

Alguns dels llibres que s’enumeren aquí són llibres d’emprenedors per a principiants. Si ja els has llegit, torna’ls a llegir-los.

Per què?

Si llegeixes un llibre per segona vegada, no veus alguna cosa en ell que no veies abans, veus alguna cosa en tu que no hi era abans

BOB PROCTOR

Els 15 millors llibres per a emprenedors que inicien un negoci en 2021:

*Alguns llibres són la edició espanyola i altres, americana.

1.  El método Lean Startup: Cómo crear empresas de éxito utilizando la innovación continua 

Enlloc de malgastar temps dissenyant elaborats plans de negoci, el mètode Lean Startup ofereix als emprenedors d’empreses grans i petites la millor manera per posar a prova de forma contínua la seva visió, per adaptar-la i ajustar-la abans que sigui massa tard.

2. The E-Myth Revisited: Why Most Small Businesses Don’t Work and What to Do About It

Gerber estableix la distinció vital, sovint ignorada, entre treballar en el teu negoci i treballar per al teu negoci. The E-Myth Revisited t’ajudarà a fer créixer el teu negoci de forma productiva i segura.

3.  La ganancia es primero: Transforma tu negocio en una máquina de hacer dinero y logra una rentabilidad inmediata 

Amb dotzenes d’estudis de casos, consells pràctics i el seu característic sentit de l’humor, Michalowicz ofereix el mapa a seguir perquè qualsevol empresari guanyi tants diners com sempre va somiar.

4. La vía rápida del millonario

Hi ha una carretera oculta que condueix a la riquesa i la llibertat financera, una drecera que pot recórrer-se a una velocitat enlluernadora. Jubilar-te quatre dècades abans del que és habitual i portar una vida que la majoria no es pot permetre, és possible.

5. Book Yourself Solid: The Fastest, Easiest, and Most Reliable System for Getting More Clients Than You Can Handle Even if You Hate Marketing and Selling

Inicia el cicle de l’èxit amb una autopromoció seriosa que funcioni. Book Yourself Solid és un manual per a l’autopromoció que es tradueix en resultats. Tendim a pensar que «ocupat» és l’equivalent a «reeixit», però no sempre és així.

6. The Compound Effect

Aquest sistema operatiu, fàcil d’usar i pas a pas, et permet multiplicar el seu èxit, traçar el teu progrés i aconseguir qualsevol desig. Si et prens seriosament això de viure una vida extraordinària, utilitza el poder de L’Efecte Compost per crear l’èxit que desitja.

7.  Armas de titanes: Los secretos, trucos y costumbres de aquellos que han alcanzado el éxito

Durant dos anys Tim Ferriss va realitzar entrevistes en profunditat a més de dos-cents destacats personatges per la seva podcast The Tim Ferriss Show. Aquest llibre recull les rutines, trucs, consells, exercicis i tàctiques que aquests triomfadors li van explicar.

8.  Zero To One. Notes On Start Ups, Or How To Build The Future

Tota nova creació va de 0 a 1. Aquest llibre tracta de com arribar-hi.

9. Ultimate Sales Machine: Turbocharge Your Business with Relentless Focus on 12 Key Strategies

Aconsella als professionals dels negocis com assolir l’èxit mitjançant una combinació d’estratègies d’enfocament i disciplina, en una guia que aconsella als lectors que no segueixin les tendències ni assumeixin massa projectes, a el temps que fa recomanacions sobre la comercialització eficaç i el perfeccionament de l’art de la venda.

10. Minimalismo digital: En defensa de la atención en un mundo ruidoso 

Utilitzant el sentit comú i adoptant tècniques subtils, Cal Newport ens ensenyarà quan usar la tecnologia i quan prescindir-ne per gaudir plenament de l’món offline i reconnectar amb nosaltres mateixos. La tecnologia no és dolenta o bona en si mateixa, la clau està en usar-la d’acord amb els nostres valors i necessitats.

11. The Obstacle Is The Way: The Ancient Art of Turning Adversity to Advantage 

El llibre s’inspira en l’estoïcisme, l’antiga filosofia grega de suportar el dolor o l’adversitat amb perseverança i resistència. Els estoics se centren en les coses que poden controlar, deixen de banda tota la resta i converteixen cada nou obstacle en una oportunitat per ser millors, més forts, més durs.

12. La Guerra del Arte

En aquest potent i sincer anàlisi dels obstacles interns de el camí cap a l’èxit, Steven Pressfield, autor de bestsellers, mostra als lectors com identificar, vèncer i alliberar els bloquejos creatius interiors. LA GUERRA DE L’ART és una obra estimulant, divertida i honesta que provocarà i motivarà a tots els visionaris, artistes o empresaris potencials.

13. Hábitos atómicos: Cambios pequeños, resultados extraordinarios

Sovint pensem que per canviar de vida hem de pensar a fer canvis grans. Res més lluny de la realitat. Segons el reconegut expert en hàbits James Clear, el canvi real prové de l’resultat de centenars de petites decisions: fer dues flexions a el dia, aixecar-cinc minuts abans o fer una curta trucada telefònica.

14. ¡Hazla en grande! 

Gary Vaynerchuk detalla per què és fonamental crear una marca personal vibrant per a l’èxit empresarial, oferint una perspectiva única sobre el que ha canviat amb les xarxes socials i quins principis són eterns.

15.  Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future 

Elon Musk és l’empresari més audaç del nostre temps Hi ha pocs en la història que puguin igualar l’impuls implacable i la visió enginyosa de Elon Musk.

Be Creative | Be Social