MEMBERSHIP: [MM_Member_Data name=’membershipName’] • ESTAT: [MM_Member_Data name=’statusName’]
MEMBRE DES DE: [MM_Member_Data name=’registrationDate’] • SUPORT GRATUÏT: [MM_Member_Data name=’daysWithBundle_5′] DIES
BRIEFING – Comença aquí!
Si us plau, emplena i envia el qüestionari el més aviat possible per tal de que el nostre equip pugui començar a elaborar l’estratègia personalitzada per al teu negoci.
CHECKLISTS: XARXES SOCIALS
Checklists de les xarxes socials en general, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube i blog.
CHECKLISTS: WEB + PLUGINS DE WORDPRESS
Checklists per al llançament del lloc web i dels millors plugins de WordPress.
***Gratuït per als membres que han adquirit l’Estratègia de Màrqueting Digital. La resta, podeu comprar-ho (4,95€) i també podreu accedir-hi lliurement.
54+1 EINES DE GROWTH HACKING
Les 54 + 1 millors eines de Growth Hacking, una disciplina que busca, amb el mínim cost i esforços possibles, incrementar de forma ràpida i notòria el volum d’usuaris, ingressos o impactes
d’una empresa.
***Gratuït per als membres que han adquirit l’Estratègia de Màrqueting Digital. La resta, podeu comprar-ho (6,95€) i també podreu accedir-hi lliurement.

Els següents documents estaran disponibles en el termini previst segons l’estratègia adquirida, a comptar des de l’enviament del qüestionari (briefing) emplenat.

ESTRATÈGIA DE MÀRQUETING + PLA DE MÀRQUETING D’1 PÀGINA
El pla global de l’empresa per arribar als possibles consumidors i convertir-los en clients dels productes o serveis que proporciona l’empresa.
***Podràs accedir-hi per a descàrrega en el termini previst segons l’estratègia adquirida. Rebràs un correu electrònic quan estigui disponible.
EXCEL: CALENDARI, TÀCTIQUES I ANALÍTICA
Excel amb el calendari editorial, les tàctiques de l’estratègia de màrqueting i les bases per fer l’analítica de les accions empreses.
***Podràs accedir-hi per a descàrrega en el termini previst segons l’estratègia adquirida. Rebràs un correu electrònic quan estigui disponible.
SUPORT GRATUïT (90 DIES)suport@creativisocial.cat (Recomanable utilitzar el correu electrònic per tal de que l’equip pugui revisar la teva estratègia)
A partir del lliurament de l’estratègia, disposes d’un termini de 90 dies d’assessorament gratuït sobre la mateixa. S’exclouen altres consultes així com la gestió i la implementació de l’estratègia.
***Podràs veure el recompte de dies a la part superior del teu panell, el qual començarà a comptar des del moment en que es lliuri l’estratègia.