Com superar l’algoritme d’Instagram

Com superar l'algoritme d'Instagram

Per què els meus seguidors no veuen els meus posts? La gent ens fa aquesta pregunta amb freqüència. La resposta està en els algoritmes.

En primer lloc, has de saber que els algoritmes de les xarxes socials funcionen en totes les plataformes. En realitat, cada canal té el seu propi algoritme, el qual determina amb quina freqüència el teu contingut es veu i comparteix.

Però que no s’estengui el pànic! Fes una ullada a la següent llista i mira si l’algoritme d’Instagram et beneficia o no.

1. Publica amb freqüència.

Si publiques regularment, el més probable és que aconsegueixis més visibilitat. No obstant això, publicar massa pot fer que els teus seguidors s’allunyin. Publicar regularment significa 1-2 posts per dia.

2. Aconseguir M’agrades.

La participació és realment important. El teu treball aquí és compartir imatges d’alta qualitat i participar amb la gent. Com pots fer això? Hauria de fer M’agrada als seus posts i comentar-los.

Banner-Estrategia

3. M’agrades en posts recents.

L’algoritme d’Instagram té en compte els M’agrada però també els M’agrada dels posts recents. Així que sempre tracta de compartir el teu millor contingut.

4. Videos que publiques.

Totes les plataformes adoren els vídeos. Alguns d’ells fins i tot estan incorporant la transmissió en viu. El rang és superior. Així que assegura’t de publicar també alguns vídeos.

5. Sigues un perfil actiu.

Això Un perfil actiu és un compte que comenta i posa M’agrada en altres perfils. Siguis social.

6. Relacions d’Instagram.

L’algoritme d’Instagram també beneficia aquells que construeixen relacions. Així que si envies missatges directes, el més probable és que s’et classifiqui alt, ja que se’t veu com un perfil molt popular.

7. Nombre de hashtags

Podeu fer servir fins a 30 hashtags. Prova d’usar els relacionats amb la publicació que estàs compartint.

En conclusió, si comparteixes regularment les teves millors fotos i vídeos i t’involucres amb la gent, el més probable és que es vegi el teu contingut.

Be Creative | Be Social