Com reutilitzar el contingut del blog a les xarxes socials

Com reutilitzar el contingut del blog a les xarxes socials

La reutilització de contingut és una forma molt eficient d’aprofitar al màxim el contingut. El procés de reutilització no només et permet estalviar temps i diners, sinó que també pot ajudar-te a arribar a altres audiències.

Blogging

Cada idea de contingut que tens ha d’aparèixer en una publicació de blog.

Per què?

Perquè els blogs generen un 126% més de leads.

Les publicacions de blog que poden provenir d’un sol tema principal poden modificar-se i aplicar-se en diferents tipus de contingut per atraure nombrosos públics.

Convertir contingut del blog per a les xarxes socials:

Hi ha una varietat de tipus de contingut que pots utilitzar:

1. Convertir el contingut del blog en un ebook

Publicar un llibre electrònic és la millor manera de generar leads, posicionar-se com un líder, ajudar a clients potencials a aprendre més sobre el teu negoci, crear una marca personal i oferir una valuosa experiència al teu objectiu públic.

Eina: Scrivener

2.  Convertir el contingut del blog en cites

Les imatges amb cites contenen peces concises de saviesa, inspiració o humor i són agradables i es poden compartir a les xarxes socials perquè són fàcils de veure i processar.

Eina: Canva

3. Convertir el contingut del blog en video

El vídeo obté un 66% més de clients potencials i augmenta el reconeixement de marca en un 54%.

El conjunt d’eines (gratuït i de pagament) i una estratègia clara per a la comercialització de vídeo, ajuden a crear vídeos atractius per a les xarxes socials sense gastar molt de pressupost i temps.

Eina: Adobe Spark

4. Convertir el contingut del blog en infografíes

Les imatges són una forma important d’interactuar amb clients i fans a les xarxes socials. Mentre que l’usuari mitjà d’Internet només recorda el 10% del que llegeix, pot recordar el 65% de la informació transmesa visualment.

Eina: Infogram

5. Convertir el contingut del blog en diapositives

Agregar una presentació de diapositives a les xarxes socials pot ser una bona manera de demostrar la teva experiència. Visualitza visualment la teva història professional i els teus assoliments.

Eina: Slideful

6. Convertir el contingut del blog en gif

Si prestes atenció a les tendències d’Internet, utilitzaràs Gif per al teu contingut de xarxes socials.

El gif pot transmetre emoció i informació d’una manera ràpida i entretinguda, i transmetre el teu missatge en menys temps.

Eina: Giphy

7.  Convertir el contingut del blog en podcasts

Un canal de podcast és una gran forma de construir la teva xarxa. Ajuda a augmentar la visibilitat, la credibilitat i el respecte per la teva empresa en la indústria en què et trobis.

Eina: Audacity

Be Creative | Be Social