Com crear contingut irresistible a Instagram per a empreses

Com crear contingut irresistible a Instagram per a empreses

La millor manera per a que la teva marca aprofiti Instagram és crear contingut únic i creatiu i compartir-lo. Tenir idees fresques i creatives per a la teu feed d’Instagram és una lluita per a la majoria de les empreses. Necessites una estratègia de màrqueting de contingut per diferenciar la teva marca dels teus competidors.

Aquí tens algunes idees per a les teves publicacions d’Instagram.

1. Perfils dels empleats.

Els consumidors són cada vegada més vacil·lants cap a les empreses online. Si vols diferenciar-te, has de humanitzar la teva marca. Al final, darrera de la teva marca, hi ha persones reals. Gent amb sentiments reals. ¡Mostra’ls!

Deixa que la teva audiència senti una connexió personal amb la teva comunitat.

Vaynermedia és un exemple fantàstic.

A part d’això, també pots compartir imatges ‘entre bambalines’ com el teu lloc de treball, treballadors en acció, etc.

Banner-Estrategia

2. Característiques del producte.

És cert que a la teva audiència no li agraden les tècniques de vendes agressives; però, pots compartir ocasionalment un anunci en el qual es mostren els teus productes.

Pots fer servir hashtags i emojis en les descripcions per tal d’atraure l’atenció i l’interès dels clients.

Starbucks mostra boniques imatges dels seus productes.

3. Esdeveniments.

Instagram és una plataforma de xarxes socials per involucrar potencials assistents a l’esdeveniment. Així que no dubtis a crear una campanya de la teva marca a Instagram per al teu esdeveniment.

Per poder utilitzar Instagram amb èxit per als esdeveniments, els organitzadors primer han d’aprendre a crear continguts orgànics atractius. Compartir imatges de promotors, assistents o cites ben dissenyades són bons exemples de continguts relacionats amb esdeveniments per compartir.

4. Recursos.

Una de les maneres més fantàstiques d’involucrar i inspirar a la gent a Instagram és compartir els teus propis recursos. La teva audiència està desitjosa d’aprendre, d’inspirar-se, de ser guiada. Sigues generós i comparteix els teus recursos.

5. La teva personalitat.

Un dels pitjors errors que les empreses fan és parlar amb la gent d’una manera corporativa robòtica. La teva audiència vol veure, escoltar-te i entendre’t. Ells volen que els inspiris, a connectar-se i a participar amb tu.

Pots començar sabent qui ets. Llavors, pots crear una personalitat de la teva marca.

No tinguis por de mostrar qui ets, com Richard Brandson

Be Creative | Be Social