5 Eines gratuïtes per crear infografies irresistibles

5 Eines gratuites per crear infografies irresistibles

La creació de contingut de marketing valuós és ara més que mai un deure, si es desitja ressonar més poderosament amb els teus clients. Cuidadosament l’adaptes a les teves necessitats i interessos.

Dit això, no es cap secret que el contigut visual és encara més poderós. La investigació mostra que la nostra capacitat de recordar informació augmenta significativament quan es presenta amb una imatge en lloc d’un simple text.

Les infografíes són generalment gráfics llargs i verticals que inclouen estadístiques, gràfics, i altra informació. Són realment eficaces alhora d’ impulsar tráfico a la teva pàgina web y obtenir així notorietat de la marca, però crear una infografía profesionalment ben dissenyada pot costar milers d’ euros.

Ara també pots crear una infografía impressionant, inclús si tens un pressupost ajustat. Aquí hi ha 5 eines gratuites per crear infografíes irresistibles:

1. Free online infographic maker by Canva.

Inclou centenars de dissenys gratuits, la qual cosa et permet experimentar amb la visualització de dades com un professional.

Pas núm. 1: Inicia la sessió i comença a dissenyar.

Pas núm 2: Escolleix una plantilla, arrossega-la al llenç, editala i publicala.

Cost: Gratis + $ 1 per a algunas plantilles i fotos.

2. Crea y comparteix idees visuals amb Easel.ly

Aquesta eina gratuita d’ infografías basada en la pàgina web t’ofre dotzenes de plantillas gratuites per a començar, que són fàcilment personalitzables.

Cost: Gratis + $ 3 per a algunes plantilles i icones.

3. Crea y publica boniques visualitzacions de les teves dades amb Infogr.am

És una eina que t’ofereix accès a una àmplia varietat de gràfics i mapes. També pots pujar imatges i videos.

Cost: Gratuït per a un sol usuari amb un màxim de 10 infografíes a la seva biblioteca, 2 mapes i 10 imatges carregades per a tenir-les a mà i reutilitzar-les

4. Gràfiques de Google

Les eines de Google Chart són poderoses, fàcils d’utilitzar i gratuïtes. Pots crear desde una rica galería de gràfics i dades interactives.

Cost: Gratis.

5. Piktochart

Et permet crear la teva propia infografía desde zero o pots utilitzar algunes de les plantillas. Existeixen diferents formats: un tamany d’infografía tradicional, tamany de diapositives, poster i informe.

Cost: Gratis, però els planes comencen en $ 15.

Be Creative | Be Social