5 Aplicacions gratuïtes d’edició de vídeo

5 Aplicacions gratuïtes d'edició de vídeo

El vídeo s’està convertint en una part cada vegada més important de l’artilleria promocional, ja que el 65% de les Pimes i les grans organitzacions el consideren el canal de comunicació més atractiu per al seu públic.

  • El vídeo és una eina fantàstica per enganxar al teu públic.
  • Els teus vídeos han d’estar optimitzats per als motors de cerca.
  • Sempre has de tenir un objectiu per al teu vídeo.
  • Pots reutilitzar molts dels teus grans actius de vídeo per centrar-te en missatges únics.

Descobreix les millors aplicacions gratuïtes d’edició de vídeo, tant per a principiants com per a professionals:

1. Quik

Quik converteix les fotos i vídeos de la teva Android o GoPro en increïbles vídeos amb un sol toc. A continuació, busca ràpidament el teu contingut favorit amb una nova funció de Mural interactiu que destaca teus moments més èpics. També tens filtres exclusius de GoPro, eines d’edició de fotos i vídeos, música i temes per portar les teves edicions de vídeo a el següent nivell. No oblidis que Quik és la teva aplicació tot en un per descarregar contingut del teu HERO o MAX, així com per controlar la càmera remotament des del teu telèfon.

Aplicació: Quik

Preu: Gratuït.

Disponible per a: iPhone, iPad i Android.

2. Adobe Premiere Clip

Premiere Pro és el programari d’edició de vídeo líder d’al sector per al cinema, la televisió i la web. Les eines creatives, la integració amb altres aplicacions i serveis, i la potència d’Adobe Sensei li permeten crear pel·lícules i vídeos d’alta qualitat. Amb Premiere Rush pots crear i editar nous projectes des de qualsevol dispositiu.

Aplicació: Adobe Premiere Clip

Preu: Gratuït.

Disponible per a: iPhone, iPad i Android.

3.  IMovie

Amb iMovie per iOS i macOS, pots gaudir dels teus vídeos com mai abans. És fàcil navegar per les teves clips i crear tràilers a l’estil de Hollywood i impressionants pel·lícules amb resolució 4K. Fins i tot pots començar a editar en l’iPhone o l’iPad i després acabar en el teu Mac.

Aplicació: iMovie

Preu: Gratuït.

Disponible per a: iPhone, iPad i escriptori.

4. Clips

Potser estiguis fent alguna cosa genial avui, aprenent una habilitat divertida, o simplement vulguis dir «hola». Clips consisteix a capturar moments alegres, ser creatiu amb Memoji i efectes sorprenents, i després compartir-ho tot amb els amics, la família o el món. Directament des del teu iPhone o iPad.

Aplicació: Clips

Preu: Gratuït.

Disponible per a: iPhone i iPad.

5. Splice

Simple però potent, Splice facilita la creació de vídeos totalment personalitzats i d’aspecte professional al teu iPhone o iPad. Imagina el rendiment d’un editor d’escriptori, optimitzat per al teu dispositiu mòbil. Només has de tocar per retallar clips, afegir efectes de càmera lenta i superposar diversos clips per crear bells vídeos que t’encantarà compartir. Mai ha estat tan fàcil editar com un professional sobre la marxa.

Aplicació: Splice

Preu: Gratuït.

Disponible per a: iPhone i iPad.

Be Creative | Be Social