10 Plugins de wordpress imprescindibles per a la teva empresa

10 Plugins de wordpress imprescindibles per a la teva empresa

Hi ha milers de plugins disponibles per als usuaris de WordPress. Molts ofereixen útils solucions de nínxol, però els següents plugins són realment imprescindibles per al teu negoci.

1. YOAST SEO

Amb més de 5 milions de descàrregues fins ara, Yoast SEO és el plugin número 1 de WordPress per millorar el teu rànquing en els resultats de recerca, atraure més visitants de les xarxes socials i augmentar el engagement dels lectors.

No necessites ser un expert en SEO. Descarrega-te’l, instal·la el plugin i et guiarà per crear un millor contingut i millorar el teu rànquing en els resultats de recerca.

Descàrrega gratuïta – Vista Premium

2. GOOGLE ANALYTICS FOR WORDPRESS BY MONSTERINSIGHTS

Google Analytics és una de les eines més populars que pots utilitzar per mesurar l’estratègia de les xarxes socials. Google Analytics no només et permet mesurar les vendes i les conversions, sinó que també et proporciona informació nova sobre com els visitants fan servir la teva web, com han arribat i com pots recuperar-los.

MonsterInsights et permet connectar la teva web de WordPress amb Google Analytics, de manera que pots veure tots els teus informes de Google Analytics des del tauler de WordPress.

Descàrrega gratuïta – Vista Premium

Banner-Estrategia-Xarxes-socials

3. NELIO CONTENT – AUTO PUBLISH ON SOCIAL MEDIA

Nelio Content és un plugin de wordpress que t’ajuda a programar, crear i promocionar les teves entrades de bloc a les teves xarxes socials (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google +, Instagram i Pinterest) directament des de WordPress.

Compta amb un calendari editorial i un assistent de contingut.

Descàrrega gratuïta – Vista Premium

4. SOCIAL WARFARE

Social Warfare és un potent plugin de WordPress per a compartir contingut en xarxes socials i ara és el nostre plugin. T’ajuda a augmentar les accions socials, el engagement, el trànsit i la conversió.

Descàrrega gratuïta – Vista Premium

5. CONTACT FORM 7

Aquest és un dels plugins més senzills i intel·ligents de WordPress per afegir ràpidament un formulari de contacte al vostre lloc web de WordPress.

El formulari és compatible amb l’enviament d’Ajax, el CAPTCHA i el filtratge de correu brossa d’Akismet.

Descàrrega gratuïta

6. INSERT HEADERS AND FOOTERS

Aquest és un plugin de WordPress molt pràctic que et permet afegir fragments de codi al teu bloc de WordPress sense editar els fitxers del teu tema.

Descàrrega gratuïta

7. WORDFENCE SECURITY – FIREWALL & MALWARE SCAN

Ara més que mai necessites protegir la teva web de WordPress. Amb més d’un milió d’instal·lacions actives, la gran majoria d’usuaris semblen preferir Wordfence a tots els altres.

Wordfence inclou un firewall de seguretat i un escàner de malware que es construeix des de baix per protegir WordPress.

Descàrrega gratuïta  Vista Premium

8. DISQUS COMMENT SYSTEM

Pots substituir el sistema de comentaris predeterminats de WordPress i utilitzar aquest per augmentar el engagement del lector, augmentar l’audiència i el trànsit i obtenir ingressos del contingut. És una senzilla instal·lació i importa automàticament els teus comentaris existents.

Descàrrega gratuïta – Vista Premium

9. UPDRAFTPLUS WORDPRESS BACKUP PLUGIN

UpdraftPlus és el plugin de còpia de seguretat programat més popular del món i amb més d’un milió d’instal·lacions actualment actives.

Com a propietari d’un negoci, no pots permetre’t perdre les teves dades empresarials i de clients en cas de fallada de la maquinària o un atac als servidors del vostre host. El primer que heu de configurar a tots els vostres llocs de WordPress és un plugin de còpia de seguretat.

Descàrrega gratuïta – Vista Premium

10. MEMBERPRESS

MemberPress et permet afegir fàcilment opcions de membership a la vostra web de WordPress. Pots crear subscripcions i restringir contingut als usuaris segons els teus plans de subscripció.

Funciona molt bé amb botigues online que utilitzen WooCommerce.

Vista Premium

Be Creative | Be Social