Una estratègia definida és la clau de l'èxit si es volen assolir objectius com els d'augmentar les vendes, generar "leads", conduir trànsit al lloc web, construir notorietat de la marca, etc. Ara bé, per tal d'assolir-los, podem:   1) O bé crear una estratègia de màrqueting a les xarxes socials, per la qual cosa, l'estratègia utilitzarà com a eines tàctiques només les plataformes de les xarxes socials com són Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter i Pinterest. 2) O bé crear una estratègia de màrqueting digital en la qual s'utilitzaran diversos canals, entre els quals s'inclouen el SEO, email marketing, online advertising, màrqueting de contingut, analítica i xarxes socials.
El període de temps adequat per aplicar una estratègia depèn del que requerirà la seva implementació. Dit això, quan elaborem l’estratègia, pensem en un pla de màrqueting anual. L’estratègia de màrqueting no és la Biblia; és un document viu amb una direcció i bons consells. La nostra recomanació és triar un o dos objectius i treballar-hi durant un termini de 90 dies. Les proves i l'anàlisi posterior sempre revelaran el que funciona millor per a decidir les posteriors accions, ja que com bé diu Dan Zarrella, "El màrqueting sense dades és com conduir amb els ulls tancats."
El qüestionari (briefing) és un formulari amb preguntes clau per tal de conèixer la realitat actual del teu negoci i de la visió del seu futur, i amb aquesta informació, que de ben segur t'ajudarà a tenir una visió més clara i extensa del negoci, crearem un Pla de màrqueting adequat a les teves necessitats.
Comencem a treballar amb la teva estratègia molt ràpidament, de manera que si detectes alguna cosa que has de canviar després d'enviar-lo, fes-nos-ho saber el més aviat possible a través de suport@creativisocial.cat En tot cas, no has de patir per res perquè disposes de 90 dies gratuïts d'assessorament de l'estratègia lliurada
Pots cancel·lar el teu compte amb nosaltres en qualsevol moment. Si decideixes cancel·lar-lo, pots fer-ho tu mateix al teu compte que hi pots accedir-hi des del teu panell iniciant la sessió o pots xatejar amb nosaltres.
La teva compra és reemborsable al 100% fins a l’enviament de l’estratègia personalitzada. Un cop lliurada l'estratègia, no podem acceptar cap cancel·lació, però estarem encantats d’atendre totes les teves consultes fins a la teva completa satisfacció.