La Teoria del Croissant: Usant l’Escassetat per a Temptar i Prosperar

La Teoria del Croissant Usant l'Escassetat per a Temptar i Prosperar

Al món dels deliciosos pastissos i productes fornejats, hi ha una nova estratègia que ha arrasat a la indústria: la Teoria del Croissant. Aquesta teoria gira al voltant de la idea que els menjars més deliciosos són aquells que són esquius, aquells que els clients s’han d’esforçar per obtenir.

Forns grans i petites estan descobrint que crear escassetat no només pot atraure els clients, sinó també reduir el malbaratament, cosa que converteix aquesta estratègia en un guanyar-guanyar tant per als negocis com per als seus clients.

La Teoria del Croissant: Usant l’Escassetat per a Temptar i Prosperar

En què consisteix la Teoria del Croissant?

Les fleques independents més petites estan utilitzant una estratègia d’escassetat per atraure els clients i millorar la imatge de la marca. En oferir quantitats limitades de productes fornejats, com croissants, i promocionar-los a les xarxes socials, els forns creen una sensació d’exclusivitat i qualitat. Aquesta estratègia els permet connectar directament amb els clients i generar demanda.

Contingut relacionat: Com crear una oferta irresistible

La Teoria del Croissant: Estratègies que Venen amb Escassetat

Els forns independents més petits estan liderant l’estratègia d’escassetat, que implica oferir quantitats limitades de productes fornejats, com ara croissants, i promocionar-los a les xarxes socials.

En fer que aquests productes siguin difícils de trobar, els forns creen una atmosfera d’exclusivitat i qualitat al voltant dels seus productes.

Percepció de Qualitat

L’estratègia d’escassetat no es tracta només de limitar-ne la disponibilitat; també contribueix a millorar la percepció de qualitat dels productes.

Els clients perceben els productes difícils d’obtenir com a més valuosos i desitjables, atribuint-los un nivell d’artesania i cura més grans.

Connexió Directa amb el Client

L’enfocament d’escassetat permet a les fleques interactuar directament amb els clients. En anunciar quan els productes s’esgoten per al dia a les xarxes socials, els forns generen emoció i anticipació entre la seva clientela.

Aquesta connexió reforça la lleialtat del client i els anima a tornar a la recerca del proper dolç especial.

Pressió per Rendir

Els forns enfronten el desafiament de vendre productes com croissants ràpidament, ja que aquests delicats pastissos perden la frescor i el valor en qüestió d’hores. Aquesta naturalesa sensible alhora dels productes fornejats ha contribuït a l’evolució de la Teoria del Croissant.

El Negoci darrere de la Teoria

La Teoria del Croissant ha guanyat tracció a causa de diverses pressions sobre les fleques.

Aquests negocis lluiten amb l’escassetat de mà d’obra, l’augment dels costos d’ingredients i la demanda impredictible al llarg de la setmana. Per abordar aquests desafiaments i atraure més clients, els forns han aprofitat l’estratègia d’escassetat i han fomentat una cultura de clients que busquen productes frescos i d’alta qualitat.

Mindy Segal, fundadora de Mindy’s Bakery a Chicago, emfatitza la importància de l’estratègia: «Si no s’esgota, deixem de fer-ho». Aquest enfocament no només redueix el malbaratament, sinó que també genera emoció al voltant dels productes estàndard, cosa que porta a un augment en la demanda.

L’Auge dels Forns Independents

Les dades de Sundale Research mostren que les vendes de fleques independents han experimentat un creixement notable.

El 2022, les vendes van superar els $7.7 mil milions, en comparació dels $6.1 mil milions el 2018. Aquest augment s’atribueix, en part, a l’adopció de la Teoria del Croissant i a la demanda més gran que genera.

Nick Heavican, copropietari del forn Nick & Sons a Brooklyn , dona fe d’aquesta tendència. Després d’enfrontar una disminució al negoci majorista durant la pandèmia, va observar un augment en la demanda dels seus productes enfornats per part dels consumidors. Operant amb horaris més curts des de la pandèmia, Nick & Sons prospera amb l’escassetat, venent regularment tots els croissants d’ametlla i altres pastissos especials.

Conclusió

La Teoria del Croissant ha revolucionat la manera com els forns atreuen els clients, milloren la imatge de la seva marca i redueixen el malbaratament. En abraçar les quantitats limitades i l’escassetat, aquests establiments han aconseguit crear una cultura d’anticipació i d’emoció. També fomenten connexions més sòlides amb la clientela.

Aquest enfocament ha demostrat ser un canvi de joc tant per als consumidors com per als negocis, fent que la cerca del pastís perfecte sigui una aventura digna d’assaborir.