Històries d’Instagram: Guia d’un professional per crear contingut atractiu

Històries d'Instagram

Les Històries d’Instagram s’han convertit en un element bàsic al món del màrqueting en xarxes socials. Aquestes publicacions efímeres de fotos i vídeos a pantalla completa són una forma dinàmica d’interactuar amb la teva audiència, mostrar la teva marca i crear un sentit d’urgència.

En aquest article, explorem què són les Històries d’Instagram i us proporcionem consells d’experts per crear Històries captivadores que us ajudaran a destacar i connectar-vos amb la vostra audiència com un professional.

Comprenent les Històries d’Instagram

Les Històries d’Instagram són publicacions multimèdia curtes i temporals que apareixen a la part superior del feed d’un usuari durant 24 hores. Són una eina efectiva per compartir moments, promocions, contingut entre bastidors i més. Les Històries ofereixen diverses funcions que poden ajudar a impulsar la teva presència en línia:

 1. Contingut de Fotos i Videos: Les Històries d’Instagram et permeten publicar tant fotos com vídeos. Aquesta versatilitat us permet escollir el millor format per transmetre el vostre missatge.
 2. Elements Creatius: Instagram ofereix diversos elements creatius, com ara stickers, emojis, GIFs, superposicions de text i més. Aquestes característiques permeten afegir personalitat i estil a les teves Històries.
 3. Enquestes i preguntes: La interactivitat és clau per a la participació. Utilitza enquestes i preguntes per iniciar converses i recopilar comentaris de la teva audiència.
 4. Enllaços per lliscar: Pots incloure enllaços per lliscar a les teves històries, dirigint els usuaris al teu lloc web o a un altre contingut.
 5. Destacats: Les Històries es poden desar al teu perfil com a Destacats, proporcionant un valor a llarg termini. Els Destacats et permeten organitzar i categoritzar les teves millors Històries perquè els espectadors les explorin més enllà de la finestra de 24 hores.

Contingut relacionat: Les 10 Millors Apps per a Crear Històries Creatives a Instagram

Creació d’Històries d’Instagram com a professional

Ara que hem explorat què són les Històries d’Instagram, submergim-nos en consells per crear Històries d’alta qualitat:

 1. Planifica el teu contingut: Desenvolupa un calendari de contingut per mantenir la consistència. Pensa en els teus objectius, com ara promocionar un nou producte, compartir un testimoni de client o destacar el dia d’un membre de l’equip.
 2. Crea Subtítols Atractius: Utilitza subtítols concisos i cridaners per complementar els visuals. Els subtítols de les Històries han de ser breus, ja que estan dissenyades per a una visualització ràpida.
 3. Aprofita la Creativitat: Fes que les teves històries siguin visualment atractives amb imatges vibrants, animacions divertides i gràfics convincents. Utilitzeu els elements creatius d’Instagram per millorar el vostre contingut.
 4. Sigues Autèntic: Les audiències aprecien l’autenticitat. Mostra el costat humà de la teva marca compartint moments entre bastidors, testimonis de clients o fins i tot Històries d’un dia a la vida.
 5. Fes servir Hashtags i Etiquetes d’ubicació: Augmenta la visibilitat de les teves Històries en incloure hashtags rellevants i etiquetes d’ubicació. Aquestes poden ampliar el teu abast a una audiència més àmplia.
 6. Fomenta la Interacció: Utilitza funcions interactives com ara enquestes, preguntes i qüestionaris per interactuar amb la teva audiència. Anima’ls a participar i compartir els seus pensaments.
 7. Destacats d’Històries: Guarda les teves millors Històries com a Destacats al teu perfil. Organitza-les en categories per crear una col·lecció convincent i informativa perquè els espectadors l’explorin.
 8. Monitoritza les Analítiques: Para atenció al rendiment de les teves Històries mitjançant la comprovació de les estadístiques d’Instagram. Avalua quines històries ressonen més amb la teva audiència i adapta el teu contingut futur en conseqüència.

Conclusió

Les Històries d’Instagram ofereixen una oportunitat fantàstica per connectar-te amb la teva audiència, mostrar la personalitat de la teva marca i fomentar-ne la participació.

En comprendre què són les Històries d’Instagram i seguir els consells d’experts proporcionats en aquest article, pots crear Històries que captivin els teus espectadors, millorin la visibilitat de la teva marca i estableixin una presència sòlida en aquesta popular plataforma de xarxes socials.

Continua experimentant i perfeccionant les teves Històries per mantenir-te a l’avantguarda al competitiu món del màrqueting a Instagram.