Els arquitectes segueixen un Pla d’habitatge

Els pilots segueixen un Pla de vol

Els doctors segueixen un Pla de tractament

Com a propietari d’un negoci, has de seguir un PLA DE MÀRQUETING DIGITAL
si vols fer créixer el teu negoci amb èxit o vols assolir objectius de comunicació si ets una organització sense ànim de lucre.

Escull l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats

ESTRATÈGIA DE XARXES SOCIALS

Entrega 3-5 dies

399 EUR

297 EUR

(IVA inclòs)


Per a Autònoms, Startups i Pimes


 • Briefing
 • Estratègia de Xarxes Socials
 • Pla de màrqueting d’1 Pàgina
 • Checklists: Xarxes Socials
 • Excels: Calendari, Tàctiques i Analítica
 • Suport Gratuït

Compra ara
  VEURE MOSTRA

  ESTRATÈGIA DE MÀRQUETING DIGITAL

  Entrega 5-7 dies

  437 EUR

  349 EUR

  (IVA inclòs)


  Per Autònoms, Startups i Pimes


  • Briefing
  • Estratègia de Màrqueting Digital
  • Pla de màrqueting d’1 Pàgina
  • Checklists: Web i Xarxes Socials
  • Excels: Calendari, Tàctiques i Analítica
  • Eines de Growth Hacking
  • Suport Gratuït
  Compra ara
   VEURE MOSTRA

   *Nota: Per al còmput de dies, es consideraran només els dies hàbils; és a dir, de dilluns a divendres, excepte els dies festius. Els dies hàbils comencen a comptar a partir del dia que es rep el qüestionari (briefing) emplenat.

   *Suport Gratuït (90 dies): Inclou totes les consultes referents a l’estratègia lliurada. S’exclouen altres consultes així com la gestió i la implementació de l’estratègia.

   Sobre CREATIVISOCIAL

   Creativisocial fa el Màrqueting Digital fàcil, eficaç i a l’abast de tothom

   Som una agència digital de confiança per a emprenedors que volen una solució als reptes d’elaborar, implementar i gestionar una estratègia de màrqueting per al seu negoci.

   Qui Som - Creativisocial

   A diferència de la competència, oferim l’elaboració d’estratègies personalitzades de màrqueting digital online per a autònoms, startups i petites empreses dissenyades per aconseguir clients i retenir-los.

   La nostra missió és ajudar als autònoms, startups i petites empreses a:

   1. Tenir una forta presència online.
   2. Augmentar la seva influència, creant xarxes de contactes exitoses, i
   3. Vendre més el seus productes i serveis.

   Una estratègia de màrqueting digital t’ajudarà a augmentar les vendes, afegir valor, apropar-te als clients, estalviar costos i ampliar la marca online.

   — Mercè Cardús, Founder & Business Marketing Strategist

   El que diuen els nostres clients

   • Anna Sala
    5
    Creativisocial és la millor web per iniciar-te en el món digital. L'experiència ha estat fantàstica. Ara haig de seguir fent totes les accions que l'estratègia em diu amb la confiança de que si em perdo, puc comptar amb vosaltres. Gràcies Creativisocial! I fins aviat 🙂
    Anna Sala
    Startup
   • Zaira Martí
    5
    Tot i que portem les xarxes socials nosaltres mateixos, ho hem estat fent sense cap pla ni objectius ni res. Sentia que necessitavem una direcció, un pla, una estratègia en la qual poder treballar-hi. Creativisocial ens ha ajudat molt! El fet de que et puguin solucionar els dubtes durant tres mesos és una ganga. Molt agraïts.
    Zaira Martí
    Directora
   • Llorenç Martínez
    5
    Tinc 62 anys, per la qual cosa no he nascut amb un ordinador al meu bressol... Va ser una magnífica experiència guiada per a algú que acaba d'emprendre un negoci i no entèn res de xarxes socials. Gràcies per la vostra paciència.
    Llorenç Martínez
    Coach
   • Javier M.
    5
    Vaig tenir una experiència tan positiva treballant amb Creativisocial. Aquesta va ser la meva primera vegada que vaig utilitzar el seu servei. M’han ajudat durant tot el procés. Estic molt satisfet !!! La despesa paga la pena per l'excel·lent servei que proporcionen i la tranquil·litat que s'obté. El fet de ser empresari "primerizo" i treballar per a mi mateix, es necessita molta ajuda. Permet menys estrès i més productivitat. Continuaré treballant amb Creativisocial i HO RECOMANO MOLT a qualsevol.
    Javier M.
    Empresari
   • David Tenorio
    5
    El procés va ser senzill i les poques preguntes que em quedaven me les va respondre ràpidament el representant del xat. També vaig rebre la meva estratègia abans de la data promesa, que va suposar un plus addicional. Recomanaria Creativisocial a qualsevol empresa, especialment a una startup.
    David Tenorio
    Startup
   • Karen Palomino
    5
    L’estratègia és fàcil d’utilitzar, més barata que la resta i servei ràpid d’una empresa de confiança. Gràcies!
    Karen Palomino
    Propietària Comerç
   • Carla Brooks
    5
    L'estratègia que m'ha lliurat Creativisocial ha estat una ajuda fantàstica. El procés ha sigut fàcil, senzill i ràpid. Ho recomanaria a altres.
    Carla Brooks
    Emprenedora

   El nostre procés senzill d’elaboració de la teva estratègia en 5 passos:

   1. Selecciona el pla d’estratègia que més s’adapti a les teves necessitats

   Escull o bé l’estratègia de xarxes socials o bé l’estratègia de màrqueting digital.

   2. Una vegada comprada l’estratègia, rebràs un correu electrònic amb les credencials per iniciar sessió al teu panell, en el qual trobaràs un enllaç a un qüestionari – briefing- relatiu al teu negoci, que hauràs d’emplenar i enviar

   És necessari que emplenis el qüestionari i l’envïis i que ho facis amb la major informació possible per a que el nostre equip pugui preparar l’estratègia el més acuradament possible.

   3. Estudiem la informació proporcionada al briefing i elaborem l’estratègia de màrqueting personalitzada

   El nostre equip recopila tota la informació del briefing i elabora l’estratègia de màrqueting en funció del pla i el termini que has seleccionat.

   4. Rebràs un correu electrònic quan l‘estratègia de màrqueting en format .pdf estigui disponible per descàrrega al teu panell, dins el termini indicat segons el teu pla

   Els documents inclouen l’estratègia de màrqueting de la teva elecció, un excel amb el calendari editorial, tàctiques i analítica i un pla resum d’una pàgina: un pla d’acció breu i senzill per començar a implementar l’estratègia.

   Les checklists i eines de Growth Hacking estaran disponibles immediatament, d’acord amb l’estratègia escollida.

   5. Oferim un suport gratuït de 90 dies per ajudar-te en qualsevol dubte sobre l’estratègia lliurada. Tanmateix, oferim serveis de gestió

   Lliurada l’estratègia, disposes d’un termini de 90 dies d’assessorament gratuït. En el supòsit que no tinguessis coneixements, temps ni recursos, oferim serveis continuats per gestionar la teva estratègia de màrqueting.

   Les 5 preguntes més freqüents

   Una estratègia definida és la clau de l'èxit si es volen assolir objectius com els d'augmentar les vendes, generar "leads", conduir trànsit al lloc web, construir notorietat de la marca, etc. Ara bé, per tal d'assolir-los, podem:   1) O bé crear una estratègia de màrqueting a les xarxes socials, per la qual cosa, l'estratègia utilitzarà com a eines tàctiques només les plataformes de les xarxes socials com són Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter i Pinterest. 2) O bé crear una estratègia de màrqueting digital en la qual s'utilitzaran diversos canals, entre els quals s'inclouen el SEO, email marketing, online advertising, màrqueting de contingut, analítica i xarxes socials.
   El període de temps adequat per aplicar una estratègia depèn del que requerirà la seva implementació. Dit això, quan elaborem l’estratègia, pensem en un pla de màrqueting anual. L’estratègia de màrqueting no és la Biblia; és un document viu amb una direcció i bons consells. La nostra recomanació és triar un o dos objectius i treballar-hi durant un termini de 90 dies. Les proves i l'anàlisi posterior sempre revelaran el que funciona millor per a decidir les posteriors accions, ja que com bé diu Dan Zarrella, "El màrqueting sense dades és com conduir amb els ulls tancats."
   El qüestionari (briefing) és un formulari amb preguntes clau per tal de conèixer la realitat actual del teu negoci i de la visió del seu futur, i amb aquesta informació, que de ben segur t'ajudarà a tenir una visió més clara i extensa del negoci, crearem un Pla de màrqueting adequat a les teves necessitats.
   Comencem a treballar amb la teva estratègia molt ràpidament, de manera que si detectes alguna cosa que has de canviar després d'enviar-lo, fes-nos-ho saber el més aviat possible a través de suport@creativisocial.cat En tot cas, no has de patir per res perquè disposes de 90 dies gratuïts d'assessorament de l'estratègia lliurada
   Pots cancel·lar el teu compte amb nosaltres en qualsevol moment. Si decideixes cancel·lar-lo, pots fer-ho tu mateix al teu compte que hi pots accedir-hi des del teu panell iniciant la sessió o pots xatejar amb nosaltres.
   La teva compra és reemborsable al 100% fins a l’enviament de l’estratègia personalitzada. Un cop lliurada l'estratègia, no podem acceptar cap cancel·lació, però estarem encantats d’atendre totes les teves consultes fins a la teva completa satisfacció.

   Copyright © 2023 – Fet remotament amb ✨ per Creativisocial · Tots els drets reservats

   Termes i Condicions · Política de Privadesa · Política de Cookies