5 Eines gratuïtes per aconseguir més participació a Twitter

5 Eines gratuïtes per aconseguir més participació a Twitter

Millorar la participació a les xarxes socials es tradueix amb que el contigut el vegin més persones i condueix a més accions.

Els teu seguidors interactuen amb tu a les xarxes socials? Vols provocar més participació?

Aquests plugins de WordPress t’ajudaran a enfortir la teva marca i fer-la més popular.

1.  Mostrar els botons de Twitter per compartir

Social Warfare és un plugin per compartir contingut a les xarxes socials per a WordPress i ara també el nostre.

Té un conjunt limitat de funciones gratuites.

Xarxes socials
Aquesta interfaç fàcil d’arrastrar i soltar et permet escollit les teves xarxes socials actives, així com un par d’opcions per ordenar els botons.

Compte d’accions
Pots escollir mostrar un o ambdos dels recomptes de botons i recompte d’accions, així com establir un número mínim que ha d’arribar fins que comenci a apareixer.

Widget de missatges populars basat en el recompte de ‘shares’
No t’encantaria mostrar quines son les teves publicacions més populars basades en el número de ‘shares’ que has rebut? Social Warfare et permet fer això.

Estil Click-to-Tweet
Aquest són molt populars i molt eficaços.

Utilitza codis curts per a col.locar manualment els botons de compartir en qualsevol lloc

Si desitges col.locar botons enmig d’un articles, ho pots fer amb el codi curt.

Protecció del contingut
Han construït Frame Buster per a que estiguis protegit dels secuestradors de contigut que busquen col.locar els seus anuncis en las part superior del seu contingut sense el seu permís.

2. Facilita que el teu public twitege el teu contingut

Social Warfare no només t’ajuda a compartir el teu contingut de la manera en que vulguis que sigui compartir, sinò que també et permet crear cites amb un tweet que son molt fàcils de compartir.

Es diu Click-to-Tweet.

3.  Utilitza el widget oficial de Twitter

Al utilitzar el widget oficial, pots mostrar els teus tweets, els teus tweets favorits, tweets per a una llista i  tweets d’una consulta de busqueda.

A més d’escollir una altura personalitzada, també pots escollir un esquema de color fosc o clar. Els visitants poden seguir-te fent clic al botó de seguir integrat al widget.

Per a crear un widget, ves a https://dev.twitter.com/web/overview .

4. Mostrar tweet recent

Recent Tweets Widget plugin  per a Twitter llegeix els missatges d’estat de la teva base de dades i no consulta Twitter.com per a cada càrrega de la pàgina per no limitar-lo.

5. Incrustar tweets

An embedded Tweet porta el millor contingut creat a Twitter al teu article o pàgina web. Un Tweet integrat pot incloure fotos úniques o un video creat per mostrar-lo a Twitter o vistes prèvies d’enllaços interactius per resaltar contigut adicional. L’atribució d’autors, hashtags, mencions i altres components clau de l’experiència de Twitter ajuden a l’audiència de la teva pàgina web a conectar-se amb la conversació global que succeeix a Twitterayudan a la audiencia de tu página web a conectarse con la conversación global que ocurre en Twitter.

Be Creative | Be Social