3 Maneres de construir confiança a LinkedIn per a escriptors, directors de cinema (i altres creatius)

3 Maneres de construir confiança a LinkedIn per a escriptors, directors de cinema (i altres creatius)

Vols construir confiança a LinkedIn i crear una marca (personal) forta?Aquí us deixem tres maneres de guanyar-te la confiança a la xarxa social més gran i dominant en el camp professional:

1. Optimitza el teu perfil de LinkedIn.

Primer has de completar el teu perfil de LinkedIn. Pensa que quan algú googleja el teu nom, el teu perfil de LinkedIn sortirà un dels primers resultats de recerca, així que assegura’t que has realitzat aquests passos:

  • Utilitza paraules clau al títol principal, títol del treball i en el resum: # escriptor / a #escritorcreativo #directordecine # autor / a # pintor / a # actor / actriu, etc.
  • La teva imatge del perfil ha de reflexar un estil professional. Si us plau assegura’t que sigui una bona fotografia. No utilitzis una foto del teu gat ni del teu cotxe, ni l’última foto que vas fer-te a la platja. Absolutament no!
  • Aconsegueix una URL personalitzada. Per crear les vostres URL, utilitza el teu nom i cognom.
  • Escriu una breu resum de les teves antecedents. En l’exemple següent, veuràs com Gretl Clagget explica sàviament el que la fa diferent dels altres al seu camp.
  • Afegeix els teus llibres, projectes, publicacions i premis.És una gran oportunitat per mostrar el teu treball i reconeixement.

 2. Publica i comparteix contingut.

L’actualització del teu estat et proporciona visibilitat però primer pensa en el que els agrada als teus contactes.

Has de compartir també notícies de la teva feina i projectes. No obstant això, recorda que has de compartir el contingut dels teus contactes. La primera regla a les xarxes socials és donar primer; després, demanar.

Comparteix un post per dia; i escriu una publicació per mes.

3. Fer créixer de forma proactiva els teus contactes i mantenir-vos en contacte.

Convida a possibles contactes: A la barra de navegació superior, fes clic a ‘La meva Xarxa’ i ‘Gent’ que podries conèixer.

Aprova les seves aptituds. Valora les habilitats dels teus companys.

Utilitza ‘Keep in touch’: Escriu notes personals als teus contactes pels seus aniversaris, nous llocs de treball, aniversaris de feina, etc.

Be Creative | Be Social